Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

Amb Gust Local! 1a Fira Comercial i Gastronòmica

 
 
Durant els dies 3, 4 i 5 de juny, es va celebrar, a Plaça Catalunya, “Amb Gust Local, la primera fira comercial i gastronòmica del Prat.
Organitzat pel Prat Gran Comerç amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat.
L’objectiu principal d’aquesta Fira consistia a crear un marc adequat per a la divulgació del comerç del Prat exposant la tipologia de Comerços existents a la Ciutat i la varietat Amb Gust Local! 1a Fira Comercial i Gastronòmica de la seva oferta, complementat amb una Fira Gastronòmica que també ensenyi el potencial de la restauració local, amb una oferta basada en el tomaquet, producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Això s’ha aconseguit tant per la gran varietat dels expositors, com per l’oferta exposada el que ha produït al costat de l’oferta gastronòmica una excel·lent afluència de publico donant als comerços expositors una estupenda perspectiva per a properes edicions, que sens dubte redundarà en una major oferta tant de comerços com en diversitat de l’oferta. Com a dada significativa està que el 40% dels comerços exposats en aquesta Fira era la primera vegada que assistien a esdeveniments d’aquesta índole, i d’ells una majoria ja han manifestat el seu interès per acudir a la següent edició.

Els resultats obtinguts amb la celebració d’aquesta Fira, donen la perspectiva que estem davant el naixement d’una important activitat Comercial i Gastronòmica que amb caràcter anual se celebrés per al suport i divulgació del Comerç Local la Gastronomia i els productes autòctons.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse





... ...