Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

En Sant Valentí, el comerç del Prat enamora

 
 
Del 7 al 14 de febrer, els establiments adherits a Prat Gran Comerç, sortegen entre els seus clients targetes regal, per import de 50 euros cadascuna.
Com puc participar? Molt senzill, fes una compra de qualsevol import en algun dels establiments adherits a Prat Gran Comerç, i rebràs una butlleta, emplena-la amb les teves dades i, lliura-ho al/la dependent/a i ja està!, com més butlletes emplenes més possibilitats de premi.

No t'ho perdis!

BASES DEL CONCURSO:
BASES PROMOCIÓ "EL COMERÇ DEL PRAT ENAMORA"

Funcionament:
Podran participar qualsevol persona major de 16 anys, aliena a Prat Gran Comerç UBP i a qualsevol dels establiments i empreses de serveis adherits a aquesta promoció.

Entraran en el sorteig, totes aquelles butlletes degudament complementades i dipositades durant les dates de vigència de la promoció.

El sorteig es realitzarà en el punt d'Atenció al Client, situat en el Passatge Pintor Picasso 38, local 6 del Prat de Llobregat, el dia 17 de febrer a les 12 hores.

El premi es comunicarà al guanyador o guanyadora telefònicament.

Condicions:
El regal directe no serà susceptible de canvi, alteració o qualsevol altra compensació a petició del guanyador/a.

Prat Gran Comerç UBP es reserva el dret d'utilitzar comercialment la imatge i les dades dels guanyadors/ras.

La simple participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació de no acceptació d'aquestes, determinarà l'exclusió automàtica del o de la concursant, i a conseqüència d'això, Prat Gran Comerç UBP quedarà alliberat del compliment de l'obligació concreta amb aquest/a participant.

Prat Gran Comerç UBP podrà modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot a la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justificada, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions del joc promocional o anul·lació definitiva, si escau, amb la suficient antelació.

Davant qualsevol dubte o reclamació, poden dirigir-se per escrit a Prat Gran Comerç a l'adreça d'email: associacio@pratgrancomerc.com

El Prat de Llobregat, 1 de febrer de 2022.

PRAT GRAN COMERÇ UBP
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse





... ...