Menu
Cercador de comerços:Buscador
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Facebook
Telefono
Email
Buscador

L'ACADÈMIA

L'ACADÈMIA
 
Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'ACADÈMIA
c/ Narcis Monturiol, 4
93 478 08 90
Segeix-nos a la nostre web: www.lacademia-elprat.com i a l'instagram: @lacademia.prat.

“L’Acadèmia” és un centre educatiu amb classes de reforç, anglès i servei de psicopedagogia. 

A les aules de reforç, treballem amb grups d'infantil (des de P-5 fins a segon de primària), primària (cicle mitjà i superior),  secundària (des de 1r de l'ESO fins a 2n de batxillerat), i proves d'accés a grau mitjà, superior i selectivitat. Els grups són reduïts (màxim 5 alumnes per professor) i la durada de les classes és d'1,5 h (excepte en els grups d'infantil, que duren 45 minuts). Comptem amb un ampli equip de professors amb anys d'experiència docent, especialitzats en totes les matèries que es donen a primària i  a secundària. Així mateix, els directors del centre, en coordinació amb l'equip de professors, elaboren un seguiment individualitzat en col·laboració amb les famílies (reunions, tutories, etc.).

A les aules d'anglès, treballem amb grups de nivell des de P-5 fins a adults. També preparem a alumnes que vulguin presentar-se a exàmens oficials (PET, First i Advanced). Són classes molt dinàmiques on es treballen els  pilars bàsics de la llengua: l'oralitat, l'escolta, l'expressió escrita,  i el vocabulari i la gramàtica. Els grups són molt reduïts (màxim 6 alumnes) i,  al final de cada semestre,  lliurem un informe de seguiment a cada alumne amb els aspectes treballats, les millores, els aspectes a millorar, etc. 

En el servei de psicopedagogia, realitzem reeducacions psicopedagògiques en sessions individualitzades dirigides per la nostra psicòloga sanitària, una professional amb àmplia experiència en l'àmbit infantojuvenil.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...