Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

Diumenge 1 de maig. Mama t'ho mereixes. T'ajudem a augmentar el seu regal!

 
 
Amb motiu de la festivitat del dia de la Mare, del dia 23 al 30 d'abril, els comerços i restaurants adherits a Prat Gran Comerç, sortejarem entre tots els seus clients, dos magnífics menjars o sopars, per a dues persones cadascuna, a triar en un dels nostres restaurants: El Capitán Garfío, El Cortijo del Prat o Los Naranjos.

Compra el regal del dia de la Mare en els establiments adherits a Prat Gran Comerç i tindràs l'oportunitat de sorprendre a la Mare, augmentant-li el seu regal.

S'ho mereix!

BASES PROMOCIÓ “MAMÀ T’HO MEREIXES”
 
Finalitat:
Premiar les compres, en els establiments adherits a Prat Gran Comerç.

Sistema:
Sorteig a través de butlletes.

Àmbit:
Promoció oberta a tot client que faci una compra, sense import mínim, durant el període establert per a la vigència de la promoció.

Vigència:
Del 23 al 30 d’abril de 2022.
Premis:  
2 Bons d'un sopar o menjar, per a dues persones, a triar entre un dels restaurants adherits a l'associació Prat Gran Comerç.

Funcionament:
Podran participar qualsevol persona major de 15 anys, aliena a Prat Gran Comerç UBP i a qualsevol dels establiments i empreses de serveis adherits a aquesta promoció.

Entraran en el sorteig, totes aquelles butlletes degudament emplenades i lliurats en els establiments durant el període de vigència de la promoció.

El sorteig es realitzarà en el punt d'Atenció al Client, el dia 4 de maig a les 12 del matí.

El premi es comunicarà al guanyador o guanyadora telefònicament. 

Condicions:
El premi no serà susceptible de canvi, alteració o qualsevol altra compensació a petició del guanyador/a.

La utilització del premi haurà de realitzar-se en les condicions establertes en el bo exclusivament, qualsevol altre import o servei extra, haurà de ser abonat per la persona que l'utilitza.

Prat Gran Comerç UBP no es fa responsable de cap circumstància que pogués produir-se durant la utilització del premi.

Prat Gran Comerç UBP es reserva el dret de fer servir comercialment la imatge i les dades dels guanyadors/ras.

La simple participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació de no acceptació d'aquestes, determinarà l'exclusió automàtica del o de la concursant, i a conseqüència d'això, Prat Gran Comerç UBP quedarà alliberat del compliment de l'obligació concreta amb aquest/a participant.

Prat Gran Comerç UBP podrà modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot a la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justificada, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions del joc promocional o anul·lació definitiva, si és el cas, amb la suficient antelació.Davant qualsevol dubte o reclamació, poden dirigir-se per escrit a Prat Gran Comerç en l’adreça d’email associacio@pratgrancomerc.com

Per a qualsevol litigi que pogués plantejar-se quant a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant Prat Gran Comerç UBP com els participants en aquesta promoció, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals del Prat de Llobregat, amb renúncia expressa a qualsevol altre dret que li correspongués o fur propi, si ho tingués.

El Prat de Llobregat, 22 d’abril de 2022.

PRAT GRAN COMERÇ UBP
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse





... ...