Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

SORTEIG

 
 

SORTEIG

 

PRAT GRAN COMERC UBP com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.
 
SANT VALENTÍ (Regala amor)
 
Vigència: Del 3 al 14 de febrer de 2024.

Període per a registrar els tiquets: Del 3 al 16 de febrer de 2024.

Serà necessària la conservació dels tiquets registrats, ja que la seva presentació serà imprescindible per a recollir els premis.

Finalitat:
Premiar les compres efectuades en els establiments adherits a Prat Gran Comerç i a aquesta promoció.

Sistema:
Sorteig a través d'un registre previ en línia.

Àmbit:
Sorteig obert a tot/a client/a que faci una compra sense import mínim, durant el període de vigència de la promoció.

Vigència de la Promoció:
Del 3 al 14 de febrer de 2024.

Premis:
1 Bo per un Sopar, Allotjament i Esmorzar per a dues persones en l'Hotel Ciutat del Prat del Prat de Llobregat. Utilitzable exclusivament en data 2 de març de 2024.

Contingut del Bo:
• Menú especial, inclòs beguda i Cafè o infusió.
• Habitació doble per a una nit.
• Esmorzar bufet lliure.

Funcionament:
Participaran en el sorteig, tots els tiquets dels establiments adherits a aquesta promoció amb data del 3 al 14 de febrer de 2024 (tots dos inclusivament),registrats degudament en la web www.pratgrancomerc.com durant el període establert per a això, que serà del 3 al 16 de febrer de 2023.

El sorteig s'efectuarà el dia 17 de febrer del 2024, a les 12 del matí en el punt d'Atenció al Client. Passatge Pintor Picasso, 38 local 6.

Els premis es comunicaran als guanyadors/as telefònicament.

Condicions:
Per a poder rebre el premi és obligatòria la presentació del tiquet original de l'establiment, corresponent a la compra premiada.

El premi no serà susceptible de canvi, alteració o qualsevol altra compensació a petició del guanyador/a.
La utilització del premi haurà de realitzar-se en les condicions establertes en el bo exclusivament, qualsevol altre import o servei extra, haurà de ser abonat per la persona que l'utilitza.
Prat Gran Comerç UBP es reserva el dret de fer servir comercialment la imatge i les dades dels guanyadors/ras.

La simple participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació de no acceptació de forma parcial o total d'aquestes, determinarà l'exclusió automàtica del o de la concursant, i a conseqüència d'això, Prat Gran Comerç UBP quedarà alliberat del compliment de l'obligació concreta amb aquest/a participant.

Prat Gran Comerç UBP podrà modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot a la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justificada, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions del joc promocional o anul·lació definitiva, si és el cas, amb la suficient antelació. Davant qualsevol dubte o reclamació, poden dirigir-se per escrit a Prat Gran Comerç UBP en l'adreça d'email associacio@pratgrancomerc.com

Per a qualsevol litigi que pogués plantejar-se quant a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant Prat Gran Comerç UBP com els participants en aquesta promoció, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals del Prat de Llobregat, amb renúncia expressa a qualsevol altre dret que li correspongués o fur propi, si ho tingués.

El Prat de Llobregat, 2 de febrer de 2024.

PRAT GRAN COMERÇ UBP
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...