Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

Sorteig

 
Vigència: Del 25 al 30 de novembre de 2022. Premis: 5 Targetes Regal amb import equivalent al tiquet de compra premiat. Període per a registrar els tiquets: Del 25 de novembre al 2 de desembre del 2022. Serà necessària la conservació dels tiquets registrats, ja que la seva presentació serà imprescindible per a recollir els premis.

Sorteig

Vigència: Del 25 al 30 de novembre de 2022.

Premis: 5 Targetes Regal amb import equivalent al tiquet de compra premiat.

Període per a registrar els tiquets: Del 25 de novembre al 2 de desembre del 2022.

Serà necessària la conservació dels tiquets registrats, ja que la seva presentació serà imprescindible per a recollir els premis.

PRAT GRAN COMERC UBP com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.
 
 
 
BASES PROMOCIÓ "BLACK DAYS"


Finalitat:
Premiar les compres efectuades en els establiments adherits a Prat Gran Comerç i a aquesta promoció.

Sistema:
Sorteig a través d'un registre previ en línia.

Àmbit:
Sorteig obert a tot/a client/al fet que realitzi una compra sense import mínim, durant el període de vigència de la promoció.

Vigència de la Promoció:
Del 25 al 30 de novembre de 2022

Premis:
5 Targetes Regal amb l'import equivalent a la compra realitzada en els tiquets premiats.

Funcionament:
Participaran en el sorteig, tots els tiquets dels establiments adherits a aquesta promoció amb data del 25 al 30 de novembre de 2022 (tots dos inclusivament),registrats degudament en la web www.pratgrancomerc.com durant el període establert per a això, que serà del 25 de novembre al 2 de desembre de 2022.

El sorteig s'efectuaran el dia 5 de desembre, a les 12 del matí en el punt d'Atenció al Client.

Els premis es comunicaran als guanyadors/as telefònicament.

Condicions:
Per a poder rebre el premi és obligatòria la presentació del tiquet original de l'establiment, corresponent a la compra premiada.

El premi no serà susceptible de canvi, alteració o qualsevol altra compensació a petició del guanyador/a.

La utilització del premi haurà de realitzar-se d'acord amb el que s'estableix en les Condicions Generals d'Ús de la Targeta Regal Prat Gran Comerç dipositades en la web www.pratgrancomerc.com

Prat Gran Comerç UBP es reserva el dret de fer servir comercialment la imatge i les dades dels guanyadors/ras.

La simple participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació de no acceptació de manera parcial o total d'aquestes, determinarà l'exclusió automàtica del o de la concursant, i a conseqüència d'això, Prat Gran Comerç UBP quedarà alliberat del compliment de l'obligació concreta amb aquest/a participant.

Prat Gran Comerç UBP podrà modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot a la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justificada, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions del joc promocional o anul·lació definitiva, si és el cas, amb la suficient antelació. Davant qualsevol dubte o reclamació, poden dirigir-se per escrit a Prat Gran Comerç UBP en l'adreça d'email associacio@pratgrancomerc.com

Per a qualsevol litigi que pogués plantejar-se quant a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant Prat Gran Comerç UBP com els participants en aquesta promoció, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals del Prat de Llobregat, amb renúncia expressa a qualsevol altre dret que li correspongués o fur propi, si ho tingués.

El Prat de Llobregat, 20 de novembre de 2022.

PRAT GRAN COMERÇ UBP
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...