Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

Avís legal

 
El responsable del tractament de les seves dades:
 
Identitat. PRAT GRAN COMERÇ amb CIF: G-59432096
Direcció postal: C/ Passatge Pau Picasso 38-6 08220  El Prat de Llobregat
Tel: 695796995
Correu Electrònic: associacio@pratgrancomerc.com 
Contacte Delegat de Protecció de dades:
 
Finalitat
 
Amb quina finalitat tractem les seves dades?
 
En PRAT GRAN COMERÇ tractem la informació que ens facilita les persones interessades amb la finalitat de l' enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i / o serveis del seu interès, també elaborarem un "perfil comercial" d'acord amb la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base d'aquest perfil.
 
Quant de temps conservarem les vostres dades?
 
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès ambdues parts per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimizació de les dades o la destrucció total dels mateixos.
 
Legitimació:
 
Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?
 
La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l'empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).
L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de serveis.
 
Destinataris:
 
A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?
 
No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per una obligació legal.
 
 
Drets:
 
Quins són els vostres drets?
 
  • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en PRAT GRAN COMERÇ estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
  • Les persones interessades tenen dret a si accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats per a les quals es van recollir.
  • En determinades circumstàncies previstes a l'article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas,únicament les conservarem per exercir o defensar reclamacions.
  • Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de l' enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i / o serveis del seu interès. PRAT GRAN COMERÇ deixarà de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.
  • En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable.
 
Com podeu exercir els drets?
 
Mitjançant un escrit adreçat a PRAT GRAN COMERÇ, C/ Passatge Pau Picasso 38-6 08220  El Prat de Llobregat o a través de correu electrònic a associacio@pratgrancomerc.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".
 
Quines vies de reclamació hi ha?
 
Les persones interessades tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l' exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web. http://www.agpd.es.
 
Categories de les dades:
 
Quines categories de dades tractem?
 
  • Dades identificatives
  • Característiques personals
  • Dades acadèmiques
  • Informació laboral
  • Informació economico-financera
 
No es tracten categories especials de dades.
 
Procedència:
 
Com hem obtingut les vostres dades?
Les dades personals que tractem en PRAT GRAN COMERÇ procedeixen del propi interessat, correu postal, correu electrònic, missatgeria instantània, xarxes socials i pel formulari de contacte de la nostra pàgina web.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...