Menu
Logo Prat Gran Comerç
Buscador pratgrancomerc.com
Carrito de la compra
<div><span><span> Carregant cistella</span></span></div>  
Carregant cistella
Panel de usuario pratgrancomerc.com
Accés associats

ÉS TEMPS DE VACANCES (Gaudeix-ho!)

 
Empleni les seves dades i RECORDI guardar el tiquet si us plau. Gràcies.

ÉS TEMPS DE VACANCES (Gaudeix-ho!)

Empleni les seves dades i RECORDI guardar el tiquet si us plau. Gràcies.





PRAT GRAN COMERC UBP com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.
 
 
Finalitat:
Premiar les compres efectuades en els establiments adherits a Prat Gran Comerç i a aquesta promoció.

Sistema:
Sorteig a través d'un registre previ online.

Àmbit:
Sorteig obert a tot/a client/a que faci una compra sense import mínim, durant el període de vigència de la promoció.

Vigència de la Promoció:
Del 6 al 20 de juliol de 2024.

Premis:
6 targetes regal per valor de 30 euros cadascuna.
 
Funcionament:
Podran participar en el sorteig, tots els tiquets dels establiments adherits a aquesta promoció amb data del 6 al 20 de juliol de 2024 (tots dos inclusivament), registrats degudament en la web www.pratgrancomerc.com durant el període establert per a això, que serà del 6 al 22 de juliol de 2024.

El sorteig s'efectuarà el dia 24 de juliol del 2024, a les 12 del matí en el punt d'Atenció al Client. Passatge Pintor Picasso, 38 local 6 el Prat de Llobregat.

Els premis es comunicaran als guanyadors/as telefònicament.
 
Condicions:
Per a poder rebre el premi és obligatòria la presentació del tiquet original de l'establiment, corresponent a la compra premiada.

El premi no serà susceptible de canvi, alteració o qualsevol altra compensació a petició del guanyador/a.

La utilització del premi s'haurà de fer dins del seu període de validesa, i en un o més establiments adherits a Prat Gran Comerç UBP.

Prat Gran Comerç UBP es reserva el dret de fer servir comercialment la imatge i les dades dels guanyadors/res.

La simple participació en aquesta promoció implica l'acceptació d'aquestes bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació de no acceptació de forma parcial o total d'aquestes, determinarà l'exclusió automàtica del o de la concursant, i a conseqüència d'això, Prat Gran Comerç UBP quedarà alliberat del compliment de l'obligació concreta amb aquest/a participant.

Prat Gran Comerç UBP podrà modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, fins i tot a la seva possible anul·lació abans del termini prefixat, sempre que concorri causa justificada, comprometent-se a comunicar les noves bases, condicions del joc promocional o anul·lació definitiva, si és el cas, amb la suficient antelació. Davant qualsevol dubte o reclamació, poden dirigir-se per escrit a Prat Gran Comerç UBP en l’adreça d’email associacio@pratgrancomerc.com

Per a qualsevol litigi que pogués plantejar-se quant a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant Prat Gran Comerç UBP com els participants en aquesta promoció, se sotmeten expressament a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals del Prat de Llobregat, amb renúncia expressa a qualsevol altre dret que li correspongués o fur propi, si ho tingués.
 
El Prat de Llobregat, 5 de juliol de 2024.

PRAT GRAN COMERÇ UBP
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse





... ...